EGYÉNI MENTORÁLÁS-KEZELÉS

INTUITÍV LÉLEK- ÉS ENERGIAMUNKA, MENTORÁLÁS:

25 éve kísérek és támogatok másokat gyógyulásukban, erejük és képességeik elfogadásában és életútjuk aktiválásában. Nagyon szeretem a munkámat ami számomra az életutam is. Kisérőként elengedhetetlen, hogy eközben ne dolgozzak magamon is folytonosan. Ez az alap. 
Mindez a saját életemben is támogatást és egyéni hozzáférést és gyakorlatott kapott az Upledger Insitute-ban végzett Cranio Sacralis és Somato Emotinal képzésekkel, két jógatanári diplomával és Damien Wynne-nel folytatott intenzív Fényháló energiamunkával.

A kezelés alatt szívtérből dolgozunk, és azokkal a blokkokkal foglalkozunk amelyek autentikus létünkhöz való kapcsolódásunkat akadályozzák. Ezek a blokkok lehetnek szociális, iskolai, családi kondiciónálásból eredőek vagy traumák következményei és gyakran szorongással félelmekkel töltenek el bennünket. Ezeket elengedve, lehetőségünk van visszaszereznünk belső erőnket és összhangban létezni lelki céljainkkal.

Ez az átalakulás, és a gyógyulás alatt felmerülő kérdés, hogy mi valójában a saját feladatunk a földön, számomra a lét lényeges kérdése. Igyekszem az olvasott mezőben támogatni a választ mind a kliens személyes képességeinek a támogatásával mind az ezek útjában lévő akadályok oldásában.
Ez egy gyönyörű, intuitív lélek és energiamunka: mély, egyhegyű, intenzív és transzformáló.

1. SZEMÉLYES vagy SKYPE ALKALMANKÉNT:
Idő: 1,5 órát vesz igénybe, de szeretek
2 órát hagyni egy találkozásra az első alkalommal.
Hely: Orczy Studió vagy Skype.
Ár: 90 perc 18,000 FT
Tandem Kezelés Ár: 90 perc 27,000 FT
Tandem Kezelés:
szeretettel várom azokat a klienseket, párokat, házastársakat, szülőket gyermekekkel, akik családtagjaikkal kettesben, együtt szeretnének kezelést kapni. Nagyon hatásos, őszínte módja lehet egy intenzívebb elengedésnek.

2. MENTORING INTENZÍV – HAT ALKALMAS:
Idő: 6 alkalom, 120 perc egy alkalom
Ár: 21,000 Ft/alkalom vagy 108,000 Ft mind a 6 alkalom előzetes befizetésével /így 18,000 Ft/alkalom/
Hely: Orczy Studió vagy Skype.
Részletek: – A 120 perces közös munka 60 perc konzultációból és 60 perc energiamunkából fog állni. KIEMELTEN AJÁNLOTT házifeladatokkal, gondolkodásmódok, viselkedési minták átírásával.
– MI VAN MOST? – Őszinteség
– MI KELLENE, HOGY LEGYEN? – Tisztánlátás, Választás
– MIT KELL TENNI? – Döntés, Cselekvés
  CHOOSE – ACT – EMBODY

A FÉLELEM másik oldalán ott van a NAGYSZERŰSÉG.

HAT alkalmas – HAT hetes, alkalmanként 120 perces – 
INTENZÍV egyéni konzultáció és energiamunka sorozatot 
ajánlok azok számára akik személyi fejlődésük érdekében szeretnének AKTÍVAN TENNI és megtapasztalni egy áttörést
Azoknak, akik szeretnék aktiválni önbizalmukat, kreativitásukat, döntési képességüket és szeretnének VÁLTOZÁSOKAT HOZNI életük mátrixában.
A fókusz és közös munka az egyéni élethelyzet különböző kihívásaira koncentrál amely lehet elakadás, blokk, vagy életút keresés.
A közös munka ajánlott házifeladatokkal jár amelyek a blokkok feltárásáról szólnak, régi minták elengedéséről és új minták bevezetéséről.
A cél maga a fejlődés folyamata, és az életünkben való megnövekedett és egyre növekvő jelenlét.
Az egyéni képességek, lehetőségek és a döntési erő aktiválása.
Mindenkiben végtelen mennyiségű kreativitás áramlik.
Ezt érzékeljük és elképzeléseinkben, álmainkban, ötleteinkben ez tükröződik.
A sorozat alatti közös munkával igyekszünk közösen megnyitni a teremtő képességet, hogy a kreativitás manifesztálódni tudjon megvalósuló projektekben, az életútra való rátalálásban.

– Közösen egyeztetjük a hat megfelelő időpontot
– Küldök egy kérdőívet, aminek kitöltése és visszaküldése segít rálátnom arra, hogyan támogathatlak meg.
– Segíteni szeretnék a céljaid, az álmaid és a törekvéseid felfedezésében, az EGÉSZ-séged legmagasabb szintjének létrehozásában a spirituális gyógyítás, az életmód változtatás és az Életút – célmeghatározás egyéni csomagjával.

Egyéni kezelésen vagy csoportos meditáción való részvétel saját felelősségére történik, és nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?