NIDRA TERÁPIA/FÉNYHÁLÓ

A Fényháló Meditáció alatt szívtérből dolgozunk, és azokkal a blokkokkal foglalkozunk amelyek autentikus létünket akadályozzák. Ezek a blokkok szociális, iskolai, családi kondiciónálás vagy traumák következményei és gyakran szorongással félelmekkel töltenek el bennünket. Ezeket elengedve, lehetőségünk van visszaszereznünk belső erőnket és összhangban létezni a lelki céljainkkal.
Egyéni kezelésen vagy csoportos meditáción való  részvétel saját felelősségére történik, és nem helyettesíti az orvosi vagy pszichoterápiás kezelést.

  EGYÉNI KEZELÉS
Egyeztetés szükséges
Egyéni kezelés ár: 90 perc 12,000 FT

CSOPORTOS KEZELÉSEK
Hat alkalmas meditációs és 
önfejlesztési műhelyt 
indítok el szeptemberben, 
amelynek minden estéjén 
életünk egy kiemelkedően 
fontos aspektusával
fogunk dolgozni.
Ez egy átfogó téma-sorozat amelynek célja, hogy visszaszerezzük belső erőnket, életörömünket, és békénket, kapcsolódva autentikus énünkhöz és létünkhöz.
Hogy megtapasztaljuk megfiatalodásunkat kint és bent, az ego lágyításával az életerőnk növekedését és önnön szépségünket a lelkünk tükrében.
Részletek a “Műhelyek” oldalon találhatók.

NIDRA TERÁPIA  /FÉNYHÁLÓ

A “nidra” szó alvást jelent többek között. Ez nem feltétlenül a lehetséges fekvő pozicióra utal kezelés alatt mintsem inkább egy éber meditációs állapotra amikor a kliensnek a fizikai teste nyugalmi helyzetben van és lehetősége van tudatosan kapcsolódni a fizikai és a finomtesthez, az energiamezőhöz, a tudatalattihoz és a felsőbb énhez egyaránt. Ezen a kapcsolódáson keresztül oldjuk a nehéz energiákat a sejti szinttől kezdve a lélek szintig mintha interdimenzionális fiberoptikai szálakat tisztítanánk és aktiválnánk.

E1

A kezelés alatt a klienssel közösen megnyitunk egy csatornát az Anyaföld és Forrás között. Ebben a tiszta és biztonságos térben magas frequenciájú energiával dolgozunk azokkal a blokkokkal és problémákkal amelyek gátolnak abban, hogy legteljesebb módon élhessük az életünk. Ezek a blokkok lenyomatot hagyhatnak a fizikai testben, az energiatestben, az érzelemtestben, a lélekben és az eredhetnek ebből vagy előző életünkből. 

A munka multidimenzionális és egyszerre dolgozunk több szintjén a térnek és időnek.
A mezőnkben levő frekvencia lenyomata a saját történetünknek amely a tapasztalatainkat foglalja magába, a csillagéleteinktől kezdve a földi életeinken át a mostani létünkig. Gyakran, a tapasztalatokkal járó tanítások nem tudtak megérkezni a velük járó trauma miatt, így sem erőnkbe sem a fejlődésünkbe nem tudunk beleállni.
A trauma sejti memóriája gyakran fizikai panaszokat is okozhat.

Akiktől tanultam és akiknek hatása összefonódik a munkámban:

Az energia munkát kb 25 éve kezdtem at Upledger Institute-nál Floridában Cranio Sacral terápiat és annak rengeteg modulját elvégezve. Haladó Cranio, Somato Emotional Release, Pediatrics etc. Egy gyönyörű és inspiráló gyógyító közösségben dolgoztam évekig orvosokkal, TCM-es, Aromaterápiával dolgozó gyógyítokkal együtt Los Angelesben. A munka szépsége olyan örömet okozott, hogy abbahagytam a képzőművészeti és illusztrátori munkám.

Biodynamic Craniosacral Therapy

2008-ban ismerkedtem meg Budapesten Damien Wynne-nel. Hatalmas spirituális ajándék volt barátságunk mivel Ő volt az első aki testen kivüli élményeimet nemcsak látta, igazolta, hanem ki is tágította. Ezeket az élményeimet próbáltam a művészetbe rejteni addig, ahogy gondolom nagyon sok más művész is teszi. Ezek a tapasztalások megerősödtek és Damien engem is mint mindenkit ösztönzött és inspirált arra, hogy áramló élő csatornává váljak. Az évek során rengeteget tanultam Tőle a Fényháló Technika mindig megújuló képzésén. Damien elérhetősége: www.damien-wynne.de/

lg2

A Kundalini Tanárképzőn ismerkedtem meg Gáborjáni Rékával. Vele, a csatornához kapcsolódás új és hol gyönyörű, hol gyönyörűen fájdalmas része köszöntött be amikor olyan ajándékban volt részünk, hogy Szakrális Női Energiák és tanítások töltődtek le rajtunk keresztül. Áldásnak éltem meg a lehetőséget és nagyon hálás vagyok a barátságért.

hk1

Minden nap dolgozom azon, hogy friss kapcsolatban maradjak a csatornával. Azokra a nehéz időkre amikor az élet kibillent az egyensúlyomból, nagyon hasznosnak találtam a természetet és az elvonulást. Mindannyian meg kellene, hogy adjuk magunknak ezt a lehetőséget.

“Számomra, csakis azon az ösvényen lehet menni amelyiknek van szive, bármely ösvényen amelyiknek lehet szive, és az egyetlen valamirevaló kihívás, hogy az egész hosszát végigutazzam- és ott utazzak és nézzek, nézzek lélegzetvisszafojtva.”

Carlos Castaneda, The Teachings of Don Juan: A Yaqui Way of Knowledge

lg3

Leave a Reply

Your email address will not be published.