MAGVAINKRÓL – MAGUNKRÓL

 

Hideg, nyirkos, szeles és szürke odakint…csak egy pici erőfeszítés szükséges, hogy kapcsolódjunk befele, hogy kapcsolódjunk az ősz édes, tápláló, föld energiáihoz, hogy hazahozzuk az év ajándékait, örömeit, emlékeit, tanításait…hogy begyűjtsük az év termését, és hazahozzuk magvainkat kintről és, hogy kapcsolódjunk belső magvainkhoz.

Angela Fisher, Szufi tanító, ezt írja a magvakról:
“MINDEN MAG TITKOT HORDOZ MAGÁBAN.
Sosem fogjuk teljesen kideríteni ezt a titkot
mert a teremtés misztériumához tartozik, de azt meg tudjuk tenni amit többszáz generáció is megtett már előttünk:  Hogy a titokkal együttélünk, és úgy használjuk mint ajándékot, és tiszteljük őket, mert ők hordozzák magukban az életet ezen a bolygón.”

Az első lépés abban, hogy megtanuljunk a titokkal élni az, hogy hallgatunk… elcsendesedünk, befele figyelünk, kapcsolódunk.

“MINDEN MAG FÉNYT HORDOZ MAGÁBAN.”

“Kapzsiság és a szakrális élettől való szétkapcsolódás miatt ez a fény veszélyben van.
A genetikailag módosított magvak sterilekké válnak. Ha a termékenységet (termőképességet) eltávolítják a magvakból, a fényét is elveszik, visszahúzódik. Az isteni fény ami jelen van minden magban, a termékenységén keresztül manifesztálódik, a csírájában rejlő növekedési lehetőségen keresztül amely forrása egy új életnek. Ha a fény a magból visszahúzódik, akkor visszahúzódik az egész teremtésből, és a lelkünk elkezd éhezni.”

A befele figyelésünk, kapcsolódásunk, elcsendesedésünk szakrális minőséget kap, ha meg tudjuk őrizni magvaink titkát, fényét, testet-lelket tápláló minőségét. A magvak kint és bent is, a nő és férfi testben is a legmélyebb misztérium, a teremtés minőségét hordozzák magukban.  A feminine és masculine mint az Anyaföld és a Nap feltétel nélküli szeretettel, szív frekvenciával kapcsolódnak egymáshoz, ami kint történik az bent is, és ami lent az fenn is.