MAROKKÓ-NŐI MŰHELY

NOURISHED BY THE GODDESS  HÉT NAPOS NŐI MŰHELY MAROKKÓBAN
ESSAOUIRA, MAROKKÓ

2020. 03. 19-26

Ár: 690 Eu
Az ár magában foglalja a hotel árát, a reggelit, ebédet, a marokkói repülőtéri shuttlet
és a 6 napos előadást és energiamunkát.
Jelentkezési határidő:
2019.11 30-a
200 Eu befizetésével.

12 GYÖNYÖRŰ, ERŐS NŐ JELENTKEZÉSÉT VÁROM NAGY SZERETETTEL AKIK SZERETNÉNEK QUANTUM VÁLTOZÁST ELINDÍTANI AZ ÉLETÜKBEN
.
HAT napon keresztül napi HAT órában:
ELŐADÁSSAL, MOZGÁSSAL és MEDITÁCIÓS ENERGIA MUNKÁVAL

számos információt és technikát fogok megosztani a csoporttal, amelyek támogatják a testben levő tudatalatti hiszrendszerek, pszichoszomatikus traumák átalakítását. Életünk, testünk, finomtestünk hat különböző területével fogunk dolgozni-játszani-átírni-felszabadítani.

Az elvonulás célja, hogy Marokkó erős női frekvenciáit integrálva, kibővítse emberi multiérzékelő-képességeinket, hogy aktívan tudjunk kapcsolódni és dolgozni energia anatómiánkkal, holografikus minőségünkkel és a női szexuális-kundalini-teremtő energiához. Dolgozni fogunk azokkal a láthatatlan fedőkkel amelyek lezárják Teremtő erőnket.
A Hét napos műhely Essaouirában,ejtsd: Esz-szavíra, magyar neve Szvíra, lesz megtartva egy autentikus Rijad hotelben ami a történelmi óvárosban, medinában van,
tengerpart közelében.
A Rijádot teljes egeszében csak a mi csoportunk fogja használni.

Ebben a befogadó és lágy közegben fogjuk tartani a Női kört amely egy biztonságos és szent hely a nők számára, hogy összejöjjenek, a hangjukat használják, és látva lehessenek. Ezek a megerősítő közösségi összejövetelek segítenek a nőknek kapcsolatba lépni női erejükkel, fényükkel.