Tovább az eszköztárra


EMAILEN TUDSZ JELENTKEZNI 


EMAILEN TUDSZ JELENTKEZNI 

VISSZAJELZÉSEK AZ ELŐZŐ CSOPORTOKBÓL

“Egy nagyon intenzív, 6 hetes (6+1 alkalmas) műhely ez, ahol biztonságos, megtartó, támogató női körben lehet dolgozni az egyéni, családi és kollektív mintákkal, félelmekkel, a szakrális feminine és masculine energiák harmonizálásával, valamint az egyéni, belső erő felébresztésével, erősítésével. Csodálatos volt megtapasztalni, hogy az egymás támogatása, a bizalom kialakítása működni tud digitális szinten is, ami most különös fontossággal bír. Végtelenül hálás vagyok Zs.-nak, valamint az összes résztvevő nőnek, hogy vannak és továbbra is vagyunk egymásnak. Köszönöm!”
-A.

Zsuzsa hosszú évek óta kíséri a munkámat és a személyes fejlődésemet a megtartó és támogató figyelmével, kifinomult érzékenységével. Ez a hihetetlenül biztonságos női közeg a csoportmunkát teljesen új szintre emelte számomra, ahol az egyéni fejlődés szárnyakat kap, és közben gyorsan és mélyen integrálódik minden bennünk lévő tudás. Szívből ajánlom mindenkinek, aki készen áll arra, hogy felülírja a régi mintákat, felfedezze és felfedje a szunnyadó női minőségeit, és ezzel a kifogyhatatlan energiáva.
-E.H.Megérte minden befizetett forint: Nagyon sok átírás, nagyon sok felismerés tudott megtörténni ebben az abszolút támogató közegben, amit Zsuzsa és a csoport közösen létrehozott. Egy biztonságot nyújtó Anyaként terelgeti a csoportot, abszolút Női energiával, lágyan, elfogadóan hagyja, hogy kibontakozhasson, “kibuggyanhasson” az, amit rejtegetünk: A valódi értékeink. Köszönöm.🙂 Egy hihetetlen erőspirál keletkezik, ami húz felfelé és földel egyszerre. De vigyázat! Tényleg csak bátraknak, akik nem félnek már feltárni a valódi értékeiket és mernek beleugrani az újba!
-R.T.

Olyat kaptam, amire régen vágytam, csak eddig nem tudtam magamnak odaadni. Egy női közösséget, akik kísérnek, megtartanak, bátorítanak, elfogadnak, engedek, hogy legyek, csak úgy, ahogy tudok éppen. Kaptam egy olyan vezetőt, aki tiszta szívvel, őszintén, időt és energiát nem kímélve segít bennünket az úton. Egyszerre volt ez a program (illetve még mindig az) csodálatos, felemelő, inspiráló, lendületbe hozó, és közben keményen meg is dolgoztatott lelkileg és érzelmileg is. De ettől volt igaz és valódi. A nehézségekben és a küzdelmekben is mindig volt segítség, támasz és fény az alagút végén. Kaptam még új lendületet a régóta halogatott vágyaim megvalósításához és hitet, reményt és bizonyosságot, hogy amit szeretnék, az lehetséges. Rengeteget segített abban, hogy elhiggyem, lehet szabadon, könnyedén, örömmel élni, és hogy ott van bennem ehhez a kulcs, amihez mindig hozzáférek.
-H.

“Szívből ajánlom azoknak, akik elköteleződnek amellett, hogy napi szinten végezzenek energiamunkát azért, hogy erőben és középpontban legyenek. Kiemelkedően támogató a közeg, inspiráló, felemelő. Köszönöm!”
-J.G.

Boldog vagyok, hogy belevágtam. Olyan oldalaimat ismertem meg, fedeztem fel, ami eddig teljesen rejtettek, ismeretlenek voltak számomra. Olyan magabiztosságot és biztonság érzetet kaptam, amiről ezidáig nem is álmodtam. Zsuzsa a legodaadóbb anyai gondoskodással kísért és kísér bennünket, amiért örökre hálás leszek! Olyan új barátságokat kötöttem, amire már nem is számítottam. Szeretem a 2020. évet és szeretem azt, akivé ebben az évben váltam és válok! Nagyon köszönöm Zsuzsa, nagyon köszönöm Lányok! 
-Z.Z.

Nem egy racionális döntés volt, hogy elkezdtem ezt a programot, sőt. Racionálisan szépen levezettem magamnak, hogy miért nem kell ez nekem. De valami mégis idehúzott és hála az égnek, hogy végül nem engedtem az ellenállásnak.
-H.Sz.