COACHING – LÉLEK ÉS ENERGIAMUNKA

Minden nap fontos feltenni és megválaszolni ezeket a kérdéseket: „Mi a jó az életemben?” és „Mit kell tenni?” ~ Nathaniel Branden

INTEGRÁL COACHINGRÓL
INTUITÍV LÉLEK- ÉS ENERGIAMUNKÁRÓL, MENTORÁLÁSRÓL

30 éve kísérek és támogatok másokat gyógyulásukban, erejük és képességeik elfogadásában és életútjuk aktiválásában. Nagyon szeretem a munkámat ami számomra az életutam is. Kisérőként elengedhetetlen, hogy eközben ne dolgozzak magamon is folytonosan. Ez az alap.
Olyan GONDOLKODÁSMÓDOK felismerésével és elengedésével dolgozunk amelyek  megkötöttségeket hoztak létre. Ezek a gondolkodásmódok, blokkok lehetnek szociális, professzionális, iskolai, családi kondiciónálásból eredőek vagy traumák következményei és gyakran szorongással félelmekkel töltenek el bennünket.
A közös munka célja ezek elengedése amely az élet és lét kitágulását, életerőnk áramlását, saját értékeink és ajándékaink aktiválását teszik lehetővé. Lehetőségünk van visszaszereznünk belső erőnket és összhangban létezni érzelmeinkkel, céljainkkal .

ALKALMANKÉNTI KEZELÉS
SZEMÉLYESEN vagy ONLINE


1:1 KEZELÉS
ÁR: 36,000 Ft  / 90 perc
Minden kezelés sajátos és különleges, ahogy minden ember kihívása, helyzete, körülménye is az. A kezelés alatt a tudatalattiban levő  blokkokkal dolgozunk amelyek gátolják az életerő és kreativitás áramlását.

TANDEM KEZELÉS:
Pároknak, Házastársaknak, Szűlő-Gyereknek
 
ÁR: 39,000 Ft / 90 perc
Szeretettel várom azokat a klienseket, párokat, házastársakat, szülőket gyermekekkel, akik családtagjaikkal kettesben, együtt szeretnének kezelést kapni. Nagyon hatásos, őszínte módja lehet egy intenzívebb elengedésnek.

"Soha nem szabad senkinek másnak átadnod a felelősséget az életedért. ” - Mary Oliver
Az Integral Coaching diszciplínában a coach és a kliens elkötelezett a kliens egyedi fejlődési szükségletei iránt.

INTEGRAL COACHING
SZEMÉLYES VAGY ONLINE

you belong where you feel free