Mint ahogy az általában lenni szokott, a Változást az én életemben is egy Káosz előzte meg ami betegség formájában jelentkezett.

Archetipikus történet az is, hogy az ember az ilyen kihívásban aktiválja a saját, belső, alvó energiáit és teljesen átírja az addigi életét. Mint sokan, én is igazságtalannak éreztem az egészet és dühböl, makacsságból dolgoztam a gyógyulásomon egy évig. Makrobiotikát Cecile Tovah Levin –től tanultam a Los Angelesi East-West Centerben.

Két évbe tellett mire meggyógyultam, aminek szerves része volt, hogy felelősséget vállaljak a testi-lelki-érzelmi állapotomért mindenféle harag és áldozatiság nélkül úgy magam, mint mások felé. Cecile japánosan erős tanár volt és csak évek után, amikor már magam is tanár lettem, értettem meg, hogy a látszólagos keménysége mögött mi volt a szándék: saját gyógyító erőnk felfedezése.


Az energia munkát kb 25 éve kezdtem el az Upledger Institute-nál Floridában a Cranio Sacral Terápiat és annak rengeteg modulját elvégezve. Haladó Cranio, Somato Emotional Release, Pediatrics…
Egy gyönyörű és inspiráló gyógyító közösségben dolgoztam évekig orvosokkal, TCM-es, Aromaterápiával dolgozó gyógyítokkal együtt Los Angelesben. Az energiával való munka szépsége olyan örömet okozott, olyan otthon-érzetet adott, hogy abbahagytam a képzőművészeti és illusztrátori munkámat amit pedig szintén nagyon szerettem.

Szintén ebben az időben ismerkedtem meg Caroline Myss munkájával.
Mély tisztelet és hála Caroline Myss-nek, aki először validálta leföldelten és teljes létjogusáltsággal az energia, lélek, és intuitív munka létét és kiemekedő fontosságát. Mély hazaérkezés élmény volt a vele való találkozás, mert egy ilyen erős és fókuszban lévő medical intuitívtől hallani azt, hogy TELJES értsd: GLOBÁLIS frekvencia és LÉT  átírásban vagyunk, segített elengedni régi strukturákat, félelmeket, és bizonytalanságot. Segített elfogadni és befogadni a hivatásomat.

Az évek során rengeteg támogatást, tanítást kaptam szakmailag, emberileg és barátilag is. Elsősorban a családomnak, gyerekeimnek szeretnék köszönetet mondani a támogatásért, az inspirációkért és a gyönyörű tanításokért.

45338144_1976592169097208_7701677497682755584_o