RÓLAM

Mint ahogy az általában lenni szokott, a Változást az én életemben is egy Káosz előzte meg ami betegség formájában jelentkezett. Archetipikus történet az is, hogy az ember az ilyen kihívásban aktiválja a saját, belső, alvó energiáit és teljesen átírja az addigi életét. Mint sokan, én is igazságtalannak éreztem az egészet és dühböl, makacsságból dolgoztam a gyógyulásomon egy évig. Makrobiotikát Cecile Tovah Levin -től tanultam a los angelesi East-West Centerben. Két évbe tellett mire meggyógyultam, aminek szerves része volt, hogy felelősséget vállaljak a testi-lelki-érzelmi állapotomért mindenféle harag és áldozatiság nélkül úgy magam, mint mások felé. Cecile japánosan erős tanár volt és csak évek után, amikor már magam is tanár lettem, értettem meg, hogy a látszólagos keménysége mögött mi volt a szándék: saját gyógyító erőnk felfedezése.
••• Az energia munkát kb 25 éve kezdtem el az Upledger Institute-nál Floridában a Cranio Sacral terápiat és annak rengeteg modulját elvégezve. Haladó Cranio, Somato Emotional Release, Pediatrics…
https://www.upledger.com/

Egy gyönyörű és inspiráló gyógyító közösségben dolgoztam évekig orvosokkal, TCM-es, Aromaterápiával dolgozó gyógyítokkal együtt Los Angelesben. Az energiával való munka szépsége olyan örömet okozott, olyan otthon-érzetet adott, hogy abbahagytam a képzőművészeti és illusztrátori munkámat amit pedig szintén nagyon szerettem.

••• Szintén ebben az időben ismerkedtem meg Caroline Myss munkájával.
https://www.myss.com/

Mély tisztelet és hála Caroline Myss-nek, aki először validálta leföldelten és teljes létjogusáltsággal az energia, lélek, és intuitív munka létét és kiemekedő fontosságát. Mély hazaérkezés élmény volt a vele való találkozás, mert egy ilyen erős és fókuszban lévő medical intuitívtől hallani azt, hogy TELJES értsd: GLOBÁLIS frekvencia és LÉT  átírásban vagyunk, segített elengedni régi strukturákat, félelmeket, és bizonytalanságot. Segített elfogadni és befogadni a hivatásomat.

••• 2008-ban ismerkedtem meg Budapesten Damien Wynne-nel.
https://www.damien-wynne.de/
Hatalmas spirituális ajándék volt a barátságunk mivel Ő volt az első aki testen kivüli élményeimet nemcsak látta, igazolta, hanem ki is tágította. Ezeket a tapasztalásokat próbáltam a művészetbe rejteni sokáig, ahogy gondolom nagyon sok más művész is teszi. Az érzékelések, az elfogadás után, megerősödtek és Damien engem is mint mindenkit ösztönzött és inspirált arra, hogy áramló élő közvetítővé váljak. Az évek során rengeteget tanultam Tőle a Fényháló Technika mindig megújuló képzésén.

••• A Kundalini Tanárképzőn találkoztam Gáborjáni Rékával.
https://gaborjanireka.com/gaborjani-reka/

Vele, a frekvenciákhoz való kapcsolódás új és hol gyönyörű, hol gyönyörűen fájdalmas része köszöntött be amikor olyan ajándékban volt részünk, hogy Szakrális Női Energiák és tanítások töltődtek le rajtunk keresztül. Áldásnak éltem meg a lehetőséget és nagyon hálás vagyok a barátságért.

Minden nap dolgozom azon, hogy friss kapcsolatban maradjak a csatornával. Azokra a nehéz időkre amikor az élet kibillent az egyensúlyomból, nagyon hasznosnak találtam a természetet és az elvonulást. Mindannyian meg kellene, hogy adjuk magunknak ezt a lehetőséget. A Természet egyik szakrális törvénye az Egyensúly, és ha engedjük, segít a saját belső egyensúlyunkhoz visszatérni.
Meggyőződésem, hogy mindannyian képesek vagyunk az átalakulás varázslatos folyamatára, kapcsolódni az erőnkhöz, valóra váltani azt amiért ideszülettünk.

“Számomra, csakis azon az ösvényen lehet menni amelyiknek van szive, bármely ösvényen amelyiknek lehet szive, és az egyetlen valamirevaló kihívás, hogy az egész hosszát végigutazzam- és ott utazzak és nézzek, nézzek lélegzetvisszafojtva.”
Carlos Castaneda, The Teachings of Don Juan: A Yaqui Way of Knowledge